המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את המלפפונים וחוצים לאורך. בעזרת כפית נפטרים מהחלק הפנימי, הרירי של המלפפונים ויוצרים מהחצאים "סירות".
מגררים את הסירות על פומפייה גסה לתוך קערה.
מועכים פנימה את שיני השום, מוסיפים את היוגורט והמלח ומערבבים היטב.
מכסים בניילון נצמד ומצננים היטב, לפחות ארבע שעות (ועדיף לילה שלם).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
התכוונתי 5 כוכבים ברח
כשהיתעצלתי רק חתכתי קטן.גם יצא טעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2