המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את המלפפונים וחוצים לאורך. בעזרת כפית נפטרים מהחלק הפנימי, הרירי של המלפפונים ויוצרים מהחצאים "סירות".
מגררים את הסירות על פומפייה גסה לתוך קערה.
מועכים פנימה את שיני השום, מוסיפים את היוגורט והמלח ומערבבים היטב.
מכסים בניילון נצמד ומצננים היטב, לפחות ארבע שעות (ועדיף לילה שלם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2