המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את השעועית במים ללילה. למחרת מסננים, שמים בסיר עם מים טריים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהשעועית כמעט עשויה. מסננים.
מחממים את השמן בתחתית סיר גדול וכבד. מטגנים בו את הבשר עד להשחמה. מערבבים מדי פעם (זה לוקח כעשרים דקות).
כשאין כבר צבע ורוד בבשר, מוסיפים את הבצל ומערבבים. מטגנים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את השום, הסלרי, הפלפל והגזר. מטגנים עוד שלוש דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים לסיר את כל יתר החומרים למעט השעועית. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שלוש שעות.
מוסיפים את השעועית, מערבבים, מכסים שוב ומבשלים על אש קטנה עוד שעה.
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. הצ'ילי צריך להיות חריף. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0