המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את הגזרים בשטיפה תחת זרם מים מהברז ושמים בסיר. מרתיחים.
כאשר התבשיל רותח מוסיפים הסוכר, המרגרינה, הסודה לשתייה והקינמון.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזר מתרכך ורוב הנוזלים נספגים.
אפשר להוסיף מעט צימוקים, מי שאוהב, לקראת סוף הבישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0