המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את הגזר הגמדי לסיר. מעל הגזר מניחים את השזיפים והמשמשים המיובשים.
מוסיפים לסיר את הסוכר החום ויוצקים את הסילאן , מים ותרכיז מיץ התפוזים. מתבלים בקינמון טחון ובקורט מלח.
יוצקים לסיר מים פושרים עד לגובה השזיפים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה לנמוכה ומבשלים במשך כ-40 דקות, עד שהצימעס רכים ומקבלים גוון זהוב והרוטב סמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0