המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את המחבת, מוסיפים שמן זית שיכסה את המחבת בשכבה דקה ולא עמוקה, חותכים בצל לחתיכות בינוניות ומוסיפים למחבת.
לאחר שהבצל מתחיל לקבל צבע, חותכים את העגבניות לחתיכות בינוניות, מוסיפים למחבת ומיד מוסיפים רסק עגבניות וסחוג בפיזור. מנמיכים את הלהבה ומכסים.
לאחר מספר דקות שהעגבניות התרככו (לוודא שלא תתקבל עיסת עגבניות), מערבבים את הכל היטב, ושמים לב שהרסק והסחוג מפוזרים על אופן שווה על גבי המחבת.
טורפים את הביצים, מוסיפים למחבת ומכסים.
לאחר שהכל מוכן, רגע לפני שמוציאים מפזרים את הגבינה על הכל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0