המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.
מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.
מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.
מטגנים את הצ'יפס בקבוצות קטנות למשך 7 דקות ומניחים על מגבת יבשה.
מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.
מטגנים את הצ'יפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה. מוציאים וממליחים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0