המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות.
מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.
מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 200-180 מעלות.
חולטים את הציפס בקבוצות קטנות למשך 8-5 דקות ומניחים על מגבת יבשה.
מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 300-250 מעלות.
מטגנים את הציפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה.
מוציאים וממליחים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ברווווווווווווווווווווור
הצג מתכונים נוספים
הערות 1