המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים את המחבת, ומחממים אותה.
שופכים את הצ'יפס למחבת.
מפזרים מלח, שום, פלפל שחור ופפריקה מתוקה-להפוך את ה'ציפס בעזרת תרווד תוך כדי התיבול, כדי התבלינים "יגיעו" אל כל שטח הצ'יפס בצורה שווה.
מטגנים את הצ'יפס כמה דקות עד שהוא מזהיב והפפריקה כהה יותר.
מניחים פרוסה (או שניים) של הגבינה הצהובה על הצ'יפס ומכסים את הכל עם נייר האלומיניום.
לאחר כדקה מסירים את נייר האלומיניום, ואפשר לאכול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
למה נייר האלומיניום?
היי, אפשר גם לוותר. יום מקסים ✨
הצג מתכונים נוספים
הערות 1