לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת מטבל מיונז צ'ילי - מערבבים היטב, עד איחוד, את המיונז, צ'ילי מתוק והמלח.
מחממים את השמן בסיר עמוק.
כשהשמן חם מכניסים פנימה 2 אטריות לבדיקת הטמפרטורה, במידה והשמן חם האטריות יהפכו תוך כמה שניות לצ'יפס קראנצ'י ומסולסל.
חוצים כל יחידת אטריות לחצי ומכניסים לשמן הרותח, כל פעם קבוצה אחת של אטריות. מטגנים כמה שניות עד שהן מתנפחות מעט והופכות לצ'יפס קראנצ'י.
מסננים את הצ'יפס שנוצר ומעבירים לקערה, מתבלים במעט מלח ומגישים לצד הרטבים.
להכנת מטבל קטשופ שומשום - מערבבים היטב, עד איחוד, את הקטשופ, שומשום ואת השמן שומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0