המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שטוח וחם מאוד (עדיף שיהיה מיוחד לבישול ארוך), מוסיפים מעט שמן וצורבים את נתח האנטריקוט כ-4-5 דקות מכל הצדדים.
מפזרים על האנטריקוט את התבלינים, חותכים ראש שום לשניים ומניחים בסיר (אפשר גם לקלף ולפזר שיני שום), מוסיפים את הפטריות והיין ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומניחים לבשר להתבשל לפחות 120 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0