המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משחימים את הבצל בשמן
מוסיפים את נתכי הבשר משחימים וסוגרים את הבשר היטב משני צדדיו.
מוספים את רסק העגבניות, תפוחי-האדמה והגזר, מערבבים היטב ומטגנים יחדיו כ-שלוש דקות.
מוסיפים מים כמעט עד כיסוי התבשיל
מביאים לרתיחה
מוספים תבלינים, ועלי הדפנה
מבשלים על אש קטנה במשך שעה עד לקבלת תבשיל סמיך
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0