120 דקות לפני הבישול מוציאים את הבשר מהמקרר כדי שיגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן היטב את קוביות הבשר מכל הצדדים (בשתיים-שלוש נאגלות לפי גודל הסיר). מוציאים לקערה.
שלב 3
0 דקות
כשכל הבשר השחום בקערה מזהיבים בשמן החם, מוסיפים את שמיניות הבצלים. הבצל צריך להגיע לצבע זהוב כהה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לבצל המוזהב את השזיפים, חצאי ראשי השום, שורש הפטרוזיליה והגזרים. מטגנים אגב ערבוב עוד 2 דקות.
שלב 5
0 דקות
מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את הבירה והמרק. מביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
ממליחים ומפלפלים בעדינות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 180 דקות (בשלב זה אפשר להעביר את הסיר לאפייה בתנור בחום של מאה מעלות ל-180 דקות, או, אם הסיר אינו מתאים לתנור, להעביר לתבנית גדולה ועמוקה, לאטום היטב בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור).
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. כתוספת, כדאי להגיש אטריות רחבות, אורז או קינואה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
120 דקות לפני הבישול מוציאים את הבשר מהמקרר כדי שיגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
מתוך
7
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן היטב את קוביות הבשר מכל הצדדים (בשתיים-שלוש נאגלות לפי גודל הסיר). מוציאים לקערה.
שלב 3
מתוך
7
כשכל הבשר השחום בקערה מזהיבים בשמן החם, מוסיפים את שמיניות הבצלים. הבצל צריך להגיע לצבע זהוב כהה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לבצל המוזהב את השזיפים, חצאי ראשי השום, שורש הפטרוזיליה והגזרים. מטגנים אגב ערבוב עוד 2 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את הבירה והמרק. מביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
ממליחים ומפלפלים בעדינות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 180 דקות (בשלב זה אפשר להעביר את הסיר לאפייה בתנור בחום של מאה מעלות ל-180 דקות, או, אם הסיר אינו מתאים לתנור, להעביר לתבנית גדולה ועמוקה, לאטום היטב בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור).
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. כתוספת, כדאי להגיש אטריות רחבות, אורז או קינואה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0