המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר על להבה בינונית ו-"סוגרים" את נתח הבשר השלם (ניתן להמיר לנתח פילה מדומה מספר 6. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מכל צדדיו.
קולפים את הבצלים, השום והגזרים.
חותכים את הבצלים לרבעים ואת הגזרים חותכים לשניים.
מוסיפים את כל המצרכים והתבלינים לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש קטנה במשך כ-150 דקות בערך.
מוציאים את נתח הבשר מהסיר, ומניחים לו להצטנן מעט.
טוחנים את הנוזלים והמרכיבים שהצטברו בסיר (להוציא את הגזרים בלבד) כולל עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, טועמים ומתקנים טעמים.
מחזירים לסיר (אם יש צורך, קוצצים בצל נוסף ומטגנים בסיר עם כפית שמן עד להזהבה).
חותכים את נתח הבשר לפרוסות, ומחזירים אותו לתוך הרוטב העשיר שבסיר.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהבשר רך לגמרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0