מתחילים יום לפני ההגשה: צורבים את הנתח במכל צדדיו בסיר כבד עם מעט שמן. מוציאים מהסיר.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום עמוק, מוסיפים את הפטריות והגזר לטיגון קל (חמש דקות לערך).
שלב 3
0 דקות
מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את עצמות המח, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל האנגלי, ערער, תימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומבשלים בסיר מכוסה חלקית על אש נמוכה כשלוש שעות או עד שהבשר רך מאוד. ניתן להוסיף מים במידת הצורך. מוציאים את הנתח ולהניח במקרר לקירור. את הסיר עם הרוטב אפשר לאכסן במקרר או בטמפרטורת החדר עד למחרת.
שלב 4
0 דקות
ביום ההגשה: פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערת הגשה עמידה לחום. מביאים את הרוטב שבסיר לרתיחה. במידה והרוטב דליל ודורש הסמכה יוצקים את תערובת המים והקמח ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים רוטב חם על הבשר ושומרים בתנור חמים עד להגשה.
שלב 1
מתוך
5
מתחילים יום לפני ההגשה: צורבים את הנתח במכל צדדיו בסיר כבד עם מעט שמן. מוציאים מהסיר.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום עמוק, מוסיפים את הפטריות והגזר לטיגון קל (חמש דקות לערך).
שלב 3
מתוך
5
מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את עצמות המח, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל האנגלי, ערער, תימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומבשלים בסיר מכוסה חלקית על אש נמוכה כשלוש שעות או עד שהבשר רך מאוד. ניתן להוסיף מים במידת הצורך. מוציאים את הנתח ולהניח במקרר לקירור. את הסיר עם הרוטב אפשר לאכסן במקרר או בטמפרטורת החדר עד למחרת.
שלב 4
מתוך
5
ביום ההגשה: פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערת הגשה עמידה לחום. מביאים את הרוטב שבסיר לרתיחה. במידה והרוטב דליל ודורש הסמכה יוצקים את תערובת המים והקמח ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים רוטב חם על הבשר ושומרים בתנור חמים עד להגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0