המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם את התנור ל- 200 מעלות.
לשטוף את הבשר ולנגב. לפזר על מגבת את התבלינים ולגלגל עליה את הבשר כך שיצופה מסביב.
לתבנית אפייה עם מכסה, לצקת 5 כפות שמן ולחמם בתנור עד שיתחיל לעשן. להוסיף הבשר ולגלגל בשמן. לכסות ולאפות כ- 120 דקות.
כל חצי שעה להפוך את הבשר ולצקת מהנוזלים שנאספו בתבנית, על הבשר.
לאחר שעתיים, לסגור את התנור. להוציא את הבשר למגש ולקרר (רצוי לקרר במקרר למשך הלילה).
כשהבשר קר, להוריד את הרשת ולפרוס לפרוסות דקות.
בינתיים, לצקת לסיר שטוח 2 כפות שמן (רצוי שמן אבוקדו) ולהוסיף הבצל. לטגן עד שהבצל משחים מעט. להוסיף הפטריות ולטגן כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
לערבב בבלנדר את אבקת המרק עם הנוזלים (מים ומיץ תפוזים) והפלפל השחור, להוסיפם לסיר ולהביא לרתיחה. להוסיף את פרוסות הבשר ולהביא שוב לרתיחה.
להנמיך הלהבה, לערבב ולבשל במשך כ- 90 דקות, תוך ערבוב מעת לעת.
חצי שעה לפני תום הבישול להוסיף פרוסות התפוזים ולהמשיך ולבשל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0