בסיר גדול וכבד מחממים את השמן וסוגרים את הבשר המקומח מכל הצדדים.
שלב 3
15 דקות
מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים להשחמה. מוסיפים את הטימין, היין, ציר בקר (אפשר להמיר גם בקוביות תיבול לצלי עם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומביאים להרתחה ללא מכסה.
שלב 4
0 דקות
לאחר הרתיחה מורידים את האש, מכסים את הסיר ומניחים להתבשל כ-60 דקות.
שלב 5
0 דקות
לאחר שעה, מוסיפים את הגזרים והערמונים, מערבבים, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-90 דקות נוספות.
שלב 1
מתוך
5
מקמחים את הבשר מכל צדדיו.
שלב 2
מתוך
5
בסיר גדול וכבד מחממים את השמן וסוגרים את הבשר המקומח מכל הצדדים.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים להשחמה. מוסיפים את הטימין, היין, ציר בקר (אפשר להמיר גם בקוביות תיבול לצלי עם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומביאים להרתחה ללא מכסה.
שלב 4
מתוך
5
לאחר הרתיחה מורידים את האש, מכסים את הסיר ומניחים להתבשל כ-60 דקות.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שעה, מוסיפים את הגזרים והערמונים, מערבבים, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כ-90 דקות נוספות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0