המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים כל פרוסת בשר בקמח תפוחי אדמה משני הצדדים.
מחממים את השמן בסיר רחב ונמוך, מטגנים את נתחי הבשר היטב מכל צד עד הזהבה.
מסיימים לטגן ושומרים את הבשר בצד.
לאותו הסיר שטיגנו בו את הבשר מוסיפים את הבצלים והשום ומזהיבים מעט.
מוספים את היין ומערבבים עד אידוי.
בקערה נוספת מערבבים את המים החמים עם אבקת המרק, מלח ופלפל, תימין (לפי הטעם) וסילאן.
שופכים את הנוזלים על הבצל המטוגן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את נתחי הבשר ומסדרים בשכבות.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה.
אחרי שעה של בישול מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל 30-45 דקות נוספות על להבה נמוכה.
מעטרים בתימין ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0