המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים. מטגנים עוד כ-15 דקות על להבה נמוכה, עד שהבצל הופך למקורמל.
מגבירים את הלהבה. מפלפלים את הבשר, מניחים אותו על הבצל המקורמל, וסוגרים/צורבים את הבשר כ-5 דקות משני הצדדים.
מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות.
מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד לצינון. מגבירים את הלהבה לבינונית, מוסיפים לסיר עגבניות מגוררות וכמון ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.
בינתיים חותכים את הבשר לפרוסות בעובי 1 ס"מ, או לקוביות בגודל 3 ס"מ.
מחזירים את הבשר לרוטב, מכסים ומנמיכים את הלהבה למינימום. מבשלים כ-90 דקות או עד שהבשר רך מאוד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
תודה. אהבתי. רק תמונה של המנה חסרה מאוד. תודה
שלום לא מובן, האם יש להוסיף מים לבישול, לאחר הטיגון של הבשר מ2 הצדדים? או שמתבשל ללא מים בנוזלים של עצמו?
היי, אין צורך להוסיף מים. בהצלחה
אני הכנתי את המתכון הזה לשבת והאנשים ממש נהנו תודה לך על המתכון המיוחד הזה
יצה מעולה
תודה, כיף לשמוע 🌹
הצג מתכונים נוספים
הערות 4