בסיר גדול שמים את הבשר וממלאים מים עד סוף הסיר. מוסיפים בצל קלוף, עלי דפנה, צרור כרפס ופלפל אנגלי.
שלב 2
0 דקות
מרתיחים הכל כשעתיים, עד שסכין עוברת בתוך הבשר בקלות.
שלב 3
0 דקות
עוטפים את נתח הבשר בשקית ומכניסים ולמקפיא לקירור של שעה. אם עושים הכנות יום קודם, מניחים לילה שלם במקרר. את מי הבשר שומרים להמשך הבישול בקירור.
שלב 4
0 דקות
בסיר רחב מטגנים 7 בצלים קלופים ופרוסים עד שקיפות.
שלב 5
0 דקות
מניחים מעל הבצל את הפטריות ואת הבשר פורסים לפרוסות ומניחים מעל (אם לא רוצים להשתמש בכל הנתח פורסים חצי ועוטפים בניילון ומניחים במקפיא לשימוש חוזר, וחצי מהנוזל של מי הבשר מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה).
שלב 6
60 דקות
מוסיפים את מי הבשר שיכסו את כל הבשר, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים כולל הסילאן. מבשלים בישול איטי. ניתן להוסיף כוסברה יבשה קצוצה מעל הבשר ופלפל שחור גרוס .
שלב 1
מתוך
6
בסיר גדול שמים את הבשר וממלאים מים עד סוף הסיר. מוסיפים בצל קלוף, עלי דפנה, צרור כרפס ופלפל אנגלי.
שלב 2
מתוך
6
מרתיחים הכל כשעתיים, עד שסכין עוברת בתוך הבשר בקלות.
שלב 3
מתוך
6
עוטפים את נתח הבשר בשקית ומכניסים ולמקפיא לקירור של שעה. אם עושים הכנות יום קודם, מניחים לילה שלם במקרר. את מי הבשר שומרים להמשך הבישול בקירור.
שלב 4
מתוך
6
בסיר רחב מטגנים 7 בצלים קלופים ופרוסים עד שקיפות.
שלב 5
מתוך
6
מניחים מעל הבצל את הפטריות ואת הבשר פורסים לפרוסות ומניחים מעל (אם לא רוצים להשתמש בכל הנתח פורסים חצי ועוטפים בניילון ומניחים במקפיא לשימוש חוזר, וחצי מהנוזל של מי הבשר מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה).
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את מי הבשר שיכסו את כל הבשר, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים כולל הסילאן. מבשלים בישול איטי. ניתן להוסיף כוסברה יבשה קצוצה מעל הבשר ופלפל שחור גרוס .
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1