המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול שמים את הבשר וממלאים מים עד סוף הסיר. מוסיפים בצל קלוף, עלי דפנה, צרור כרפס ופלפל אנגלי.
מרתיחים הכל כשעתיים, עד שסכין עוברת בתוך הבשר בקלות.
עוטפים את נתח הבשר בשקית ומכניסים ולמקפיא לקירור של שעה. אם עושים הכנות יום קודם, מניחים לילה שלם במקרר. את מי הבשר שומרים להמשך הבישול בקירור.
בסיר רחב מטגנים 7 בצלים קלופים ופרוסים עד שקיפות.
מניחים מעל הבצל את הפטריות ואת הבשר פורסים לפרוסות ומניחים מעל (אם לא רוצים להשתמש בכל הנתח פורסים חצי ועוטפים בניילון ומניחים במקפיא לשימוש חוזר, וחצי מהנוזל של מי הבשר מאחסנים במקפיא בתוך קופסה אטומה).
מוסיפים את מי הבשר שיכסו את כל הבשר, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים כולל הסילאן. מבשלים בישול איטי. ניתן להוסיף כוסברה יבשה קצוצה מעל הבשר ופלפל שחור גרוס .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1