המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הצלי: מטגנים בצל קצוץ, מוסיפים את שיני השום, ואוטמים את נתח הבשר מכל צדדיו.
מוסיפים את היין, הציר, הסילאן ויתר התבלינים, מוסיפים מים עד לכיסוי התבשיל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים.
מצננים את הנתח ומניחים במשך יממה במקרר.
בהגשה פורסים את הנתח לפרוסות דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0