המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את הבשר לקוביות ולתבל.
לחמם מעט שמן קנולה בסיר מיוחד לקדירה, להוסיף כף פפריקה מתוקה ולערבב מיד עם השמן.
להוסיף את הבשר שחתכנו ולצרוב אותו משני הצדדים.
להוסיף שום, 4 עלי דפנה וכוס מים רותחים.
לבשל על אש בינונית 3.5 שעות תוך כדי הוספת מים רותחים לפי הצורך.
אחרי 3.5 שעות מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות ומבשלים את הכול ביחד עד 30 דק' עד שתפוחי אדמה מוכנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0