המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר לחץ לטגן שני בצל גדולים קצוצים, להוסיף שיני שום קצוצות או כתושות.
כשהבצל מזהיב להוסיף קופסת רסק עגבניות לבחוש ולהוסיף מים ותבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להוסיף את פרוסות הבשר ולערבב עם הרוטב.
להוסיף תפוחי אדמה מחולקים לרבעים.
להוסיף מים עד לכיסוי, ולהביא לרתיחה.
לסגור את סיר הלחץ, להנמיך להבה ולבשל כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4