בסיר לא עמוק, מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי, "סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את הלהבה לנמוכה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומערבבים היטב יחד עם הבצל.מתבלים ומערבבים שוב היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כ 150 דקות על חום נמוך ביותר.
שלב 5
0 דקות
בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר עם הבצל והארטישוקים.
שלב 6
0 דקות
לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לקוביות או פרוסות.
שלב 7
0 דקות
מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים ל 60 דקות נוספת לפחות על להבה נמוכה. להגשה: מניחים על צלחת בצלים שספגו את טעמי הבשר, עליהם נתח מהצלי ועליו ארטישוק ירושלמי.
שלב 1
מתוך
7
בסיר לא עמוק, מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי, "סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
שלב 3
מתוך
7
מנמיכים את הלהבה לנמוכה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומערבבים היטב יחד עם הבצל.מתבלים ומערבבים שוב היטב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כ 150 דקות על חום נמוך ביותר.
שלב 5
מתוך
7
בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר עם הבצל והארטישוקים.
שלב 6
מתוך
7
לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לקוביות או פרוסות.
שלב 7
מתוך
7
מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים ל 60 דקות נוספת לפחות על להבה נמוכה. להגשה: מניחים על צלחת בצלים שספגו את טעמי הבשר, עליהם נתח מהצלי ועליו ארטישוק ירושלמי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0