לילה לפני הסדר (או ההגשה) שמים בתבנית פיירקס גדולה ועמוקה את הבצל, השום, זר העשבים, קליפת התפוז, הבשר והיין. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים ומשרים ל-24 שעות במקרר.
שלב 2
150 דקות
שעתיים וחצי לפני הסדר מוציאים מהמקרר, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 150 דקות. אפשר גם לאפות מראש ולשמור בחום נמוך עד להגשה, או לאפות יום מראש ולחמם לקראת ההגשה.
שלב 3
1 דקות
כאמור, הצלי הזה הוא לקוח מצוין להקפאה, השאריות טעימות מאוד.
*ניתן להמיר את העגבניות הטריות ב-2 כוסות שימורי עגבניות ואת זיתי הקלמטה בזיתים סורים ירוקים מגולענים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
לילה לפני הסדר (או ההגשה) שמים בתבנית פיירקס גדולה ועמוקה את הבצל, השום, זר העשבים, קליפת התפוז, הבשר והיין. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים ומשרים ל-24 שעות במקרר.
שלב 2
מתוך
3
שעתיים וחצי לפני הסדר מוציאים מהמקרר, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 150 דקות. אפשר גם לאפות מראש ולשמור בחום נמוך עד להגשה, או לאפות יום מראש ולחמם לקראת ההגשה.
שלב 3
מתוך
3
כאמור, הצלי הזה הוא לקוח מצוין להקפאה, השאריות טעימות מאוד.
*ניתן להמיר את העגבניות הטריות ב-2 כוסות שימורי עגבניות ואת זיתי הקלמטה בזיתים סורים ירוקים מגולענים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0