המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לילה לפני הסדר (או ההגשה) שמים בתבנית פיירקס גדולה ועמוקה את הבצל, השום, זר העשבים, קליפת התפוז, הבשר והיין. יוצקים מעל מעט שמן זית, מכסים ומשרים ל-24 שעות במקרר.
שעתיים וחצי לפני הסדר מוציאים מהמקרר, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 150 דקות. אפשר גם לאפות מראש ולשמור בחום נמוך עד להגשה, או לאפות יום מראש ולחמם לקראת ההגשה.
כאמור, הצלי הזה הוא לקוח מצוין להקפאה, השאריות טעימות מאוד. *ניתן להמיר את העגבניות הטריות ב-2 כוסות שימורי עגבניות ואת זיתי הקלמטה בזיתים סורים ירוקים מגולענים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0