המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הבשר במים עם עלי הדפנה ופלפל אנגלי כשעה. לאחר מכן, לפרוס לפרוסות.
לשים שמן בסיר ולטגן כמה דק' משני הצדדים את פרוסות הבשר, ולהוציא לצלחת.
באותו שמן לטגן את הבצל, כשהוא מתחיל להזהיב להוסיף את השום ולערבב.
לסדר את פרוסות הבשר בסיר, אם אין ברירה וצריכים לסדר בשתי שכבות, לשים ביניהן פטרוזיליה.
לפזר מעל את התבלינים והפטרוזיליה ולהוסיף את המים. לבשל כשעה וחצי על להבה בינונית.
להוסיף את הפטריות ולבשל עוד 10 דקות.
לבדוק מידי פעם אם המים התאדו ולהוסיף מים לפי הצורך.
הבשר מוכן כאשר בודקים אותו עם מזלג והוא ננעץ בקלות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0