מחממים את השמן בסיר רחב. משחימים בו את קוביות הבשר בשתיים-שלוש נאגלות.הופכים כל העת. נותנים לבשר להשחים היטב מצד אחד ורק אז הופכים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
15 דקות
משחימים בשמן שנותר בסיר את הבצל. מוסיפים את השום והגזר (אפשר להשתמש בכוס דלעת חתוכה במקום הגזר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים (כולל הבשר והנוזלים שהוא הגיר), מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מוודאים שיש מספיק נוזלים בסיר (בדיוק כדי כיסוי הבשר), מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כשעתיים, עד שהבשר רך.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם אטריות או אורז ועם הרבה לחם לניגוב הרוטב.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את השמן בסיר רחב. משחימים בו את קוביות הבשר בשתיים-שלוש נאגלות.הופכים כל העת. נותנים לבשר להשחים היטב מצד אחד ורק אז הופכים. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
מתוך
4
משחימים בשמן שנותר בסיר את הבצל. מוסיפים את השום והגזר (אפשר להשתמש בכוס דלעת חתוכה במקום הגזר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את יתר החומרים (כולל הבשר והנוזלים שהוא הגיר), מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מוודאים שיש מספיק נוזלים בסיר (בדיוק כדי כיסוי הבשר), מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כשעתיים, עד שהבשר רך.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם אטריות או אורז ועם הרבה לחם לניגוב הרוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0