מחממים סיר בקוטר שיוכל להכיל את נתח הבשר בשלמותו. מוסיפים שלוש כפות שמן זית ומשחימים את הבשר מכל עבר. תוך היפוך והשחמה ממליחים במתינות.
שלב 2
0 דקות
כשהבשר שחום ונאה מוסיפים את הסלרי, כרישה, בצל, גזר, לימון ופלפל. מערבבים וממשיכים בבישול עוד כחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את היין ומבשלים עד שמתאדה כמעט לחלוטין. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום וממשיכים שעה נוספת בבישול בסיר מכוסה חלקית, כאשר מדי פעם מוסיפים מעט ציר או מים, במידת הצורך כמובן.
שלב 4
0 דקות
בתום הבישול מניחים את הבשר בצלחת הגשה. ממתינים 15 דקות לפני שמתירים את אסוריו. רצוי להמתין עוד מעט ולהגיש את הנתח כשהוא חם למחצה. מרסקים (עם בלנדר ידני) את הירקות יחד עם נוזלי הסיר (מוסיפים מעט ציר או מים במידת הצורך), עד שיהפכו לרוטב לתיבול הבשר.
שלב 1
מתוך
4
מחממים סיר בקוטר שיוכל להכיל את נתח הבשר בשלמותו. מוסיפים שלוש כפות שמן זית ומשחימים את הבשר מכל עבר. תוך היפוך והשחמה ממליחים במתינות.
שלב 2
מתוך
4
כשהבשר שחום ונאה מוסיפים את הסלרי, כרישה, בצל, גזר, לימון ופלפל. מערבבים וממשיכים בבישול עוד כחצי שעה.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד שמתאדה כמעט לחלוטין. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום וממשיכים שעה נוספת בבישול בסיר מכוסה חלקית, כאשר מדי פעם מוסיפים מעט ציר או מים, במידת הצורך כמובן.
שלב 4
מתוך
4
בתום הבישול מניחים את הבשר בצלחת הגשה. ממתינים 15 דקות לפני שמתירים את אסוריו. רצוי להמתין עוד מעט ולהגיש את הנתח כשהוא חם למחצה. מרסקים (עם בלנדר ידני) את הירקות יחד עם נוזלי הסיר (מוסיפים מעט ציר או מים במידת הצורך), עד שיהפכו לרוטב לתיבול הבשר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0