המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבשר במים כ-30 דקות עם הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והסלרי.
מוציאים את הבשר מהמים, מצננים ופורסים לפרוסות בינוניות.
בסיר רחב מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל על שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד 2-3 דקות.
מוסיפים את רוטב הבסיס, התבלינים וכוס מים רותחים.
מוסיפים את פרוסות הבשר ומבשלים יחד עוד 45 דקות, עד שהבשר רך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0