המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את הלשון עם החומץ, התבלינים והמים לכיסוי כשעה וחצי.
להוציא מהסיר (לשמור את נוזלי הבישול), לקלף את הקליפה הקשה של הלשון ולהניח לקירור.
אחרי שהלשון קרה, לפרוס לפרוסות בעובי של ס"מ בערך.
שמים שמן בסיר רחב ושטוח ומזהיבים את השום.
מוסיפים את הלימון ומחצית מהכוסברה ומטגנים עוד מס שניות. מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים.
מוסיפים את פרוסות הלשון ו-2 כוסות ממי הבישול, מפזרים את שארית הכוסברה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בסיר "חצי מכוסה" כשעה, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0