המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את העוף בסיר גדול ורחב. להניח בין העוף את רבעי הבצל ולהוסיף תבלינים.
לכסות, להביא לרתיחה, להנמיך אש ללהבה הנמוכה ביותר.
לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים, לפחות שעתיים וחצי (כמה שהבישול יותר ארוך, כך העוף יהיה שחום יותר ופריך)
אין צורך במים הבצל מפריש המון נוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0