המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד שמן ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שיזהיבו. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב. מערבבים מדי פעם.
מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הפירות המיובשים ומתבלים במלח, פלפל, מרק תיבול, קינמון ודבש.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהעוף רך והרוטב סמיך.
מגישים חם עם פתיתים אפויים או קוסקוס אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0