מחממים שמן בסיר ומאדים את טבעות הכרישה מספר דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
שלב 2
10 דקות
מניחים את הצלעות על תערובת התבלינים ומאדים קלות מכל צד.
*ניתן להמיר את צלעות הטלה לצלעות בקר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כעשר דקות ברוטב.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים פטריות בתבנית ומעבירים את תכולת הסיר אל התבנית. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים בכמה מקומות.
שלב 5
0 דקות
אופים במשך כשעה וחצי - שעתיים. מסירים את נייר האלומיניום ומשחימים קלות.
שלב 1
מתוך
5
מחממים שמן בסיר ומאדים את טבעות הכרישה מספר דקות. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את הצלעות על תערובת התבלינים ומאדים קלות מכל צד.
*ניתן להמיר את צלעות הטלה לצלעות בקר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כעשר דקות ברוטב.
שלב 4
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים פטריות בתבנית ומעבירים את תכולת הסיר אל התבנית. מכסים בנייר אלומיניום ומחוררים בכמה מקומות.
שלב 5
מתוך
5
אופים במשך כשעה וחצי - שעתיים. מסירים את נייר האלומיניום ומשחימים קלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0