מקלפים את העגבניות: מרתיחים מים בסיר. בעזרת סכין קטנה חותכים צורת x בבסיסה של כל עגבנייה. מכניסים למים הרותחים וחולטים כדקה. מוציאים, קולפים וחותכים כל עגבנייה לרבעים.
שלב 2
0 דקות
מנקים את צלעות הטלה מעודפי השומן בקצוות.
שלב 3
0 דקות
מחממים 2 כפות שמן (רצוי שמן זית) במחבת בינונית, על להבה גבוהה. מטגנים את הצלעות כ-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל, מוציאים ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים למחבת הריקה 2 כוסות מים ואת גבעולי הטימין ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את הצלעות, תפוחי האדמה והעגבניות בתבנית פיירקס או בקדרה. יוצקים פנימה את נוזלי המחבת (עם הטימין), מכסים (במכסה או ברדיד אלומיניום) ואופים 35 דקות.
שלב 6
0 דקות
מסירים את המכסה ואופים 10-20 דקות נוספות, או עד שהצלעות רכות לגמרי. מגישים חם.
שלב 7
0 דקות
אפשר לאחסן את המנה במקרר כשלושה ימים. כל חימום מחדש רק מוסיף לטעם.
שלב 1
מתוך
7
מקלפים את העגבניות: מרתיחים מים בסיר. בעזרת סכין קטנה חותכים צורת x בבסיסה של כל עגבנייה. מכניסים למים הרותחים וחולטים כדקה. מוציאים, קולפים וחותכים כל עגבנייה לרבעים.
שלב 2
מתוך
7
מנקים את צלעות הטלה מעודפי השומן בקצוות.
שלב 3
מתוך
7
מחממים 2 כפות שמן (רצוי שמן זית) במחבת בינונית, על להבה גבוהה. מטגנים את הצלעות כ-3 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל, מוציאים ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים למחבת הריקה 2 כוסות מים ואת גבעולי הטימין ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
מסדרים את הצלעות, תפוחי האדמה והעגבניות בתבנית פיירקס או בקדרה. יוצקים פנימה את נוזלי המחבת (עם הטימין), מכסים (במכסה או ברדיד אלומיניום) ואופים 35 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מסירים את המכסה ואופים 10-20 דקות נוספות, או עד שהצלעות רכות לגמרי. מגישים חם.
שלב 7
מתוך
7
אפשר לאחסן את המנה במקרר כשלושה ימים. כל חימום מחדש רק מוסיף לטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0