המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עם הסוכר עד שיזהיב.
מקמחים את הצלעות מכל הכיוונים ומוסיפים לסיר לבצל המטוגן.
לוקחים כוס מים רותחים ושמים את התבלינים. מערבבים ושופכים מעל הצלעות עד לכסוי מלא.
מרתיחים את תכולת הסיר, ואז מנמיכים את הגז (להבה בינונית) ומבשלים כשעה.
לאחר שעה של בישול מוסיפים את כל הפירות היבשים. אפשר להוסיף אותם שלמים ללא גרעינים או שאפשר לחצות אותם לשניים.
שמים מעל הצלעות ומוסיפים מים אם צריך, לא יותר מדי.
ממשיכים לבשל עוד 1/2 שעה בערך. מתקנים תיבול במידה וצריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0