המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים את צלעות הכבש לסיר, ממלאים מים לכיסוי, מוסיפים כורכום וגרגירי פלפל אנגלי, ומביאים לרתיחה.
מבשלים 60 דקות.
מוציאים את הקצף שנוצר, מוציאים את הבשר, ושומרים את מי הבישול.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר והתבלינים, וממשיכים בטיגון כדקה.
מפזרים את כל הפירות היבשים מעל הבשר, מוסיפים את מי הבישול של הבשר עד כיסוי, ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה במשך 60 דקות. מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
מורידים את המכסה ומבשלים 15 דקות ללא מכסה.
מגישים לצד אורז. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0