המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים בו את פרוסות הבצל יחד עם התבלינים, עד הזהבה.
שוטפים את פרוסות הבשר.
מוסיפים את הפרוסות הבשר לסיר, מוסיפים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים עד שהבשר מתרכך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0