המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר רחב ואוטמים את הבשר בשמן החם מכל צדדיו.
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הבשר למשך שלוש שעות.
מפזרים את התפוחים בתבנית מתאימה ומניחים עליהם את הנתח.
צולים בתנור בחום של 170 מעלות, כ-20 דקות.
מוצאים את הנתח, פורסים ומסדרים אותו על צלחת הגשה שעליה מניחים את התפוחים שנאפו בינתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0