המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי למעט הצנוברים והשמן. לשים היטב לתערובת אחידה במשך כמה דקות.
מחממים מחבת כבדה ורחבה עם השמן ומטגנים בה את הבשר. מפוררים אותו עם מזלג ומטגנים עד שצבעו משתנה, הנוזלים כמעט התאדו והבשר הפך לפירורים. מסירים מהאש. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
מחממים תנור אפייה לחום בינוני 180-170 מעלות, משמנים נייר אפייה על תבנית שטוחה.
מניחים בקערה את עלי הבצל הירוק (ללא החלק הלבן) ויוצקים עליהם מים רותחים, משאירים לדקה ומיד מצננים במים קרים.
פותחים עלה בצק ומברישים אותו היטב בשמן משני הצדדים, מניחים במרכזו כף גדושה של מילוי, צוררים לצרור וקושרים בעלה בצל ירוק, מניחים בתבנית אפייה, כך עושים עם כל העלים.
אופים בחום בינוני כ-15 דקות, או עד שהצרור זהוב ופריך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0