המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הקאפקייקס: מערבבים היטב את כל המרכיבים. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מוזגים את הבלילה לתבנית, ואופים עד הזהבה.
הכנת הקרם: ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל, ומפעילים ל-25 שניות, מוציאים, מנערים את הקערה, מכניסים למיקרו ל-20 שניות נוספות, מוציאים ומערבבים. אם צריך חוזרים על הפעולה עד שהקרם אחיד. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים במקרר שעה. כשהקרם מתקשה מעט, מזלפים או מורחים בנדיבות על כיפת כל קאפקייק.
1 כוס סוכר=15 מ"ל נוזל סוכרזית או דיאטיפ/. 1 כוס אבקת סוכרלייט או כמו סוכר/1 כפית נוזל סטיביה/1 כפית מחוקה אבקה סטיביה. בתיאבון! לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0