מוסיפים למחבת את הפטריות שבשקית, ומטגנים תוך ערבוב. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומשלבים לסירוגין את המים הרותחים. ממשיכים בבישול על אש בינונית כל הזמן.
שלב 3
0 דקות
כשהמחבת מבעבעת והמים מצטמצמים, מוסיפים את חלב הקוקוס לאט תוך כדי ערבוב ובהדרגה - לתבשיל אשר במחבת.
שלב 4
7 דקות
ממשיכים בבישול עוד כ-7 דקות, ומכבים את האש.
שלב 5
0 דקות
בהגשה אפשר לפזר מעל עלי כוסברה ופלפל חריף.
שלב 6
0 דקות
אפשר להוסיף קצת חמאה לפני סוף הבישול, לקבלת מרקם קטיפתי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מטגנים בצל במחבת רחבה חמה עם שמן, עד להזהבה יפה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים למחבת את הפטריות שבשקית, ומטגנים תוך ערבוב. מוסיפים את האורז ומערבבים שוב. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומשלבים לסירוגין את המים הרותחים. ממשיכים בבישול על אש בינונית כל הזמן.
שלב 3
מתוך
6
כשהמחבת מבעבעת והמים מצטמצמים, מוסיפים את חלב הקוקוס לאט תוך כדי ערבוב ובהדרגה - לתבשיל אשר במחבת.
שלב 4
מתוך
6
ממשיכים בבישול עוד כ-7 דקות, ומכבים את האש.
שלב 5
מתוך
6
בהגשה אפשר לפזר מעל עלי כוסברה ופלפל חריף.
שלב 6
מתוך
6
אפשר להוסיף קצת חמאה לפני סוף הבישול, לקבלת מרקם קטיפתי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0