המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר גדול. מזהיבים בו את הכרישות או הבצל (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מוסיפים את שיני השום ומטגנים אגב ערבוב עוד כדקה.
מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהכוסברה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים בבעבוע עדין כ-30 דקות, עד שהירקות רכים מספיק למאכל (אך עדיין שומרים על זהותם ואינם מתפוררים).
מחלקים לצלחות הגשה ומפזרים מעל הרבה כוסברה (מי שלא אוהב כוסברה יכול לדלג).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0