המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת רוטב יוגורט: קוצצים היטב את כל המרכיבים ומערבבים עם היוגורט.
הכנת העיסה לקבב: קוצצים היטב עם סכין שף חדה או סכין קיצוץ כבדה את פילה הדג.
מערבבים עם כל המרכיבים האחרים (בצל, שום, עשבי תיבול, חמאה מומסת, שמן, ותבלינים), עד לקבלת עיסה אחידה ונוחה לעבודה.
הכנת המנה: יוצרים קציצות ("קבב") שוות של 40 גרם האחת.
מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים קלות.
מניחים על המחבת את קציצות הקבב עד לעשייה (כ-3 דקות מכל צד).
אופן ההגשה: מניחים ארבע חתיכות של קבב על צלחת לבנה, בין כל זוג חתיכות קבב מניחים כף חציל קלוי.
לאורך הצלחת מקשטים ע"י פס של יוגורט .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0