המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבשר עם חצי מכמות התבלינים, סודה לשתייה, מיץ לימון, מי סודה וציר מרק.
מערבבים את התערובת, ומוסיפים בהדרגה את מי הסודה וציר מרק, עד שנוצרת תחושה של דביקות. מקררים לפחות 180 דקות, מומלץ לקרר את התערובת לילה שלם.
לאחר הקירור, מוציאים את התערובת ומוסיפים את השום ויתרת התיבול, מי סודה וציר מרק, ושוב לבצע תהליך כפי שתואר בסעיף הקודם.
מניחים את התערובת לקירור נוסף של כ-120 דקות.
מאחדים את השום הכתוש עם מלח (מעוך למסה של פירה), שמן ומיץ לימון בתהליך, עד שמתקבל רוטב סמיך ואוורירי. לסיום, מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבלת תערובת תפוחה במרקם של מיונז.
לאחר קירור אחרון של התערובת, יוצרים קבבים בצורה של נקניקיות באמצעות הרטבת ידיים במים.
מניחים את הקבבים על נייר אפייה, ומברישים עם מעט שמן. מניחים כשעה למנוחה.
צולים על גריל, או מחבת פסים עד שמתקבל קבב שחום זהוב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0