שמים את הבשר עם חצי מכמות התבלינים, סודה לשתייה, מיץ לימון, מי סודה וציר מרק.
שלב 2
180 דקות
מערבבים את התערובת, ומוסיפים בהדרגה את מי הסודה וציר מרק, עד שנוצרת תחושה של דביקות. מקררים לפחות 180 דקות, מומלץ לקרר את התערובת לילה שלם.
שלב 3
0 דקות
לאחר הקירור, מוציאים את התערובת ומוסיפים את השום ויתרת התיבול, מי סודה וציר מרק, ושוב לבצע תהליך כפי שתואר בסעיף הקודם.
שלב 4
120 דקות
מניחים את התערובת לקירור נוסף של כ-120 דקות.
שלב 5
0 דקות
מאחדים את השום הכתוש עם מלח (מעוך למסה של פירה), שמן ומיץ לימון בתהליך, עד שמתקבל רוטב סמיך ואוורירי. לסיום, מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבלת תערובת תפוחה במרקם של מיונז.
שלב 6
0 דקות
לאחר קירור אחרון של התערובת, יוצרים קבבים בצורה של נקניקיות באמצעות הרטבת ידיים במים.
שלב 7
0 דקות
מניחים את הקבבים על נייר אפייה, ומברישים עם מעט שמן. מניחים כשעה למנוחה.
שלב 8
0 דקות
צולים על גריל, או מחבת פסים עד שמתקבל קבב שחום זהוב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
שמים את הבשר עם חצי מכמות התבלינים, סודה לשתייה, מיץ לימון, מי סודה וציר מרק.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים את התערובת, ומוסיפים בהדרגה את מי הסודה וציר מרק, עד שנוצרת תחושה של דביקות. מקררים לפחות 180 דקות, מומלץ לקרר את התערובת לילה שלם.
שלב 3
מתוך
8
לאחר הקירור, מוציאים את התערובת ומוסיפים את השום ויתרת התיבול, מי סודה וציר מרק, ושוב לבצע תהליך כפי שתואר בסעיף הקודם.
שלב 4
מתוך
8
מניחים את התערובת לקירור נוסף של כ-120 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מאחדים את השום הכתוש עם מלח (מעוך למסה של פירה), שמן ומיץ לימון בתהליך, עד שמתקבל רוטב סמיך ואוורירי. לסיום, מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבלת תערובת תפוחה במרקם של מיונז.
שלב 6
מתוך
8
לאחר קירור אחרון של התערובת, יוצרים קבבים בצורה של נקניקיות באמצעות הרטבת ידיים במים.
שלב 7
מתוך
8
מניחים את הקבבים על נייר אפייה, ומברישים עם מעט שמן. מניחים כשעה למנוחה.
שלב 8
מתוך
8
צולים על גריל, או מחבת פסים עד שמתקבל קבב שחום זהוב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0