המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל חומרי הקבב בקערה, ומערבבים היטב.
מרטיבים את הידיים ומלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים. מניחים במקרר ל-60 דקות לפחות.
צולים על הגריל כ-3 דקות מכל צד.
הירקות: שמים את כל הירקות בתבנית גדולה, ומושחים את הכל בשמן זית. ממליחים ומפלפלים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ-20 דקות, עד שהירקות חרוכים מעט ופריכים. מגישים עם הקבבים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0