המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להוסיף את התיבוליות למים הרותחים, לערבב היטב עד שהן נמסות לחלוטין במים.
להכניס את כל החומרים לקערה, להוסיף את התיבול ולערבב.
לתת לתערובת מנוחה במשך 60 דקות.
ליצור קציצות קטנות ובגודל אחיד, לטגן במחבת או לצלות על הגריל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0