המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יום לפני הצלייה מכינים את התערובת ומאחסנים במקרר.
מעבירים את כל המרכיבים - בשר טחון, כפית מלח (את השנייה מוסיפים רק לפני הצלייה), שומן עוף, אבקת שום, עשבי תיבול, פלפל חריף, סודה ואבקת סודה לשתייה לקערה גדולה ולשים עד קבלת תערובת אחידה.
מכסים ומעבירים למקרר למנוחה של יום, להתמזגות טעמים.
לפני הצלייה - מוסיפים עוד כפית מלח ומערבבים.
יוצרים קציצות קבב אחידות בגודלן.
מלהיטים מנגל (אפשר גם על מחבת פסים) וצולים משני הצדדים לדרגה שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1