מעבירים את כל המרכיבים - בשר טחון, כפית מלח (את השנייה מוסיפים רק לפני הצלייה), שומן עוף, אבקת שום, עשבי תיבול, פלפל חריף, סודה ואבקת סודה לשתייה לקערה גדולה ולשים עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
מכסים ומעבירים למקרר למנוחה של יום, להתמזגות טעמים.
שלב 4
0 דקות
לפני הצלייה - מוסיפים עוד כפית מלח ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
יוצרים קציצות קבב אחידות בגודלן.
שלב 6
0 דקות
מלהיטים מנגל (אפשר גם על מחבת פסים) וצולים משני הצדדים לדרגה שאוהבים.
שלב 1
מתוך
6
יום לפני הצלייה מכינים את התערובת ומאחסנים במקרר.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים את כל המרכיבים - בשר טחון, כפית מלח (את השנייה מוסיפים רק לפני הצלייה), שומן עוף, אבקת שום, עשבי תיבול, פלפל חריף, סודה ואבקת סודה לשתייה לקערה גדולה ולשים עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
6
מכסים ומעבירים למקרר למנוחה של יום, להתמזגות טעמים.
שלב 4
מתוך
6
לפני הצלייה - מוסיפים עוד כפית מלח ומערבבים.
שלב 5
מתוך
6
יוצרים קציצות קבב אחידות בגודלן.
שלב 6
מתוך
6
מלהיטים מנגל (אפשר גם על מחבת פסים) וצולים משני הצדדים לדרגה שאוהבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ע
עברתי כאן
בקבב רומני אין שומן עוף יש שומן בקר ותערובת בקר מחלקים ספציפים של הבקר. בקבב רומני אין אבקת שום, לא בצל, ולא פטרוזליה, יש הרבה שום כתוש ופלפל שחור הם אלה שתורמים לחריפות. כמות המלח במתכון נשמעת לי מופרזת, לקילו בשר מספיקה כפית אחת.
על קילו בשר 30% שומן לעסיסיות.
הערות 1