המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכניס לסיר את הבשר עם התבלינים, הסויה ורסק העגבניות ומים. על זה להניח את הקישקע ולבשל במשך שעה וחצי.
אח"כ להכין אורז חצי מבושל, לפזר בחצי אחד של תבנית גבוהה. על זה להניח בזהירות את הקישקע.
בחצי השני של התבנית להניח את הבשר עם העצמות ואת תפוחי האדמה הקטנים. לפזר מעל זה חתיכות גדולות של הבטטות, הבצלצלים המקולפים ואת ראשי השום השלמים
מעל הכל לשפוך את הרוטב שהתבשל בסיר. לכסות במכסה או נייר אלונימיום ולבשל בתנור עוד שעתיים-שלוש.
כשמוציאים להכין בכל צלחת מנה מכל אחד מהרכיבים לפזר על האורז קצת פטרוזיליה קצוצה.
להגיש עם סלט ירקות, חתוך גס ומתובל בשמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0