המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל ואת שיני השום השלמות.
כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הכיוונים.
מוסיפים את כל שאר הרכיבים מלבד העגבניות.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש כך שהתבשיל מבעבע קלות.
מוסיפים את העגבניות וסוגרים את הקדרה.
שומרים על האש (ניתן גם להכניס לתנור) כ-240 דקות. לא מומלץ לערבב, שלא לפורר את המרכיבים. אם חסרים נוזלים - ניתן להוסיף מים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0