המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר (קדירה או כל סיר כבד אחר שיכול להיכנס לתנור) מחממים מעט שמן קנולה ו"סוגרים" את נתח הבשר היטב מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.
באותו השמן מטגנים קלות את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה. מוסיפים את הטימין ואת הבשר.
יוצקים פנימה את כל הבירה, מוסיפים את מרק העוף עד שיגיע עד לגובה הבשר.
מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה מכסים ומשאירים על האש כשעתיים-שלוש.
ישנה אפשרות לאחר כשעה וחצי להעביר לתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך עוד כשעתיים. (אפשר אפילו יותר - לפי דעתי רק משבח את התבשיל).
אפשרות הגשה עם אורז לבן/פירה תפו"א.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0