שוטפים היטב את השזיפים המיובשים והמגולענים, ומשרים אותם למשך הלילה ביין.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן בסיר גדול ושטוח. כאשר השמן חם מכניסים את הבצל הפרוס ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.
שלב 3
0 דקות
מייבשים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן. מטגנים את הבשר על להבה גדולה, תוך ערבוב מתמיד, כל זאת עד שקוביות הבשר שינו את צבען. זורים על קוביות הבשר את הקמח תוך כדי ערבוב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את השזיפים והיין, פפריקה, אבקת מרק, וצ'ילי. מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. מבשלים במשך כשעתיים, או עד שהבשר נעשה רך. במידה ובמשך הבישול חסרים נוזלים, מוסיפים מעט יין או מים, על פי הצורך.
שלב 5
0 דקות
בצלחת אישית מניחים קוביות בשר, לצידן ניתן להוסיף פירה תפוחי אדמה או אורז לבן. מעל יוצקים מעט מרוטב הקדירה, על פי הטעם.
שלב 1
מתוך
5
שוטפים היטב את השזיפים המיובשים והמגולענים, ומשרים אותם למשך הלילה ביין.
שלב 2
מתוך
5
מחממים שמן בסיר גדול ושטוח. כאשר השמן חם מכניסים את הבצל הפרוס ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.
שלב 3
מתוך
5
מייבשים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן. מטגנים את הבשר על להבה גדולה, תוך ערבוב מתמיד, כל זאת עד שקוביות הבשר שינו את צבען. זורים על קוביות הבשר את הקמח תוך כדי ערבוב.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים לסיר את השזיפים והיין, פפריקה, אבקת מרק, וצ'ילי. מביאים לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. מבשלים במשך כשעתיים, או עד שהבשר נעשה רך. במידה ובמשך הבישול חסרים נוזלים, מוסיפים מעט יין או מים, על פי הצורך.
שלב 5
מתוך
5
בצלחת אישית מניחים קוביות בשר, לצידן ניתן להוסיף פירה תפוחי אדמה או אורז לבן. מעל יוצקים מעט מרוטב הקדירה, על פי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0